PIN

Implantet Dentare

Kirurgjia e implantit dentar është një procedurë që zëvendëson rrënjët e dhëmbit me metal, nëpërmjet vidhosjes duke zëvendësuar dhëmbët e dëmtuar ose të zhdukur me dhëmbë artificialë që duken dhe funksionojnë njësoj si dhëmbët realë. Kirurgjia e implantit dentar mund të ofrojë një alternative të[…]
PIN

Depilim me lazer

Depilim definitiv me lazer për të gjithë trupin (fytyra, mustaqe, krahë, bikini, sqetulla, këmbë) të teknologjisë së fundit me 3 lloje gjatësie valësh të integruara në një aplikator të vetëm: Aplikator me ftohje të brendshme, i cili e bën procedurën aspak të dhimbshme dhe shumë[…]
PIN

Cryolipolysis

Cryolipolysis, e njohur edhe si “ngrirje e yndyrës” është një procedurë e re që përfshin ftohjen jo-invazive të yndyrës së trupit për të prishur qelizat e dhjamit, duke rezultuar në uljen e yndyrës së trupit pa dëmtimin e indeve të tjera. Gjatë procedurës: – Një[…]
PIN

Presotherapy (Drenazh)

Pressotherapy është një trajtim mjekësor dhe estetik që promovon kullimin limfatik duke përdorur presionin e ajrit në pjesë të ndryshme të trupit. Trajtimi gjithashtu stimulon sistemin imunitar, duke ngritur mbrojtjen tuaj kundër patogjenëve, dhe madje mund t’ju ndihmojë të ulni presionin e gjakut nëse keni[…]
PIN

Termocoperta

Termocoperta me alga bën të mundur në sajë të temperaturave të larta shkrirjen e qelizave dhjamore të akumuluara dhe shkolitjen e tyre nga indet, gjithashtu stimulon deri në nivel kapilar qarkullimin e gjakut.Vakumi në sajë te efektit thithës akumulon qelizat dhjamore të shkolitura dhe i[…]
PIN

Carboxytherapy

Carboxytherapy është trajtim për celulitin, strijat dhe qarqet e errëta nën sy. Trajtimi mund të aplikohet në qepalla, qafë, fytyrë, krahë, vithe, stomak dhe këmbë. Përdor infuzione të dioksidit të karbonit, një gaz që ndodhet në trup. Është një procedurë e shpejtë, 15 – 30-minutëshe.[…]