Emax Veneers

PIN

Të krijuara nga porcelani me fortësi të lartë dhe të bëra me porosi për pacientin, Emax Veneers janë me shtresa të hollë dhe të lidhur në sipërfaqen e përparme të dhëmbëve. Kjo rrit si funksionin ashtu edhe pamjen e dhëmbëve. Emax Veneers janë të mirënjohur për qëndrueshmërinë dhe efektet e tyre stabilizuese, duke u pajisur pa pasur nevojë për përpunimin e dhëmbëve siç është mënyra me rimeso më tradicionale të dhëmbëve. Pacientët përfitojnë nga niveli i lartë i ekspertizës dhe përvojës së Emax Veneers.

Pacientët e ardhshëm janë të mirëpritur të vizitojnë Klinikën ‘Ledismile’ për të parë shembuj se si ne i plotësojmë nevojat e atyre që kërkojnë trajtim dentar dhe estetik. Ne kemi galeritë me fotografi dhe përshtypjet që u mundësojnë individëve të shohin se si nevojat e pacientit janë përmbushur vazhdimisht në standardet më të larta.

Pyetjet më të shpeshta që më bëjnë pacientët në lidhje me Emax Veneers:

1. Cilat janë benefitet e Emax Veneers?

  • Faceta të holla me forcë të shtuar dhe qëndrueshmëri për rezultate afatgjata.
  • Nuk ka rezik të cifloset kur bie në kontakt me dhëmbët të harkut të kundërt.
  • Nuk është i nevojshëm gërryerja ose shpimi i dhëmbëve, i cili i dobëson ata.
  • Rezultate të larta estetike dhe mjekësore të cilat ofrojnë një hije natyrale të dhëmbëve.
  • Rregullon madhësinë e dhëmbëve tuaj.

2. Kush është një kandidat i mirë për të veandsour Emax Veneers?

Pacientët që kërkojnë të përmirësojnë pamjen e tyre duke përmirësuar strukturën dhe cilësinë estetike të dhëmbëve kur buzëqeshin do të përfitojnë nga Emax Veneers. Të rriturit me dhëmbë të formuar keq ose të shtrembër janë gjithashtu kandidatë të mirë, ashtu si dhe ata me dhëmbë të copëtuar dhe dhëmbë me hapësira dhe boshllëqe.

Një alternativë për zbardhjen e dhëmbëve, Emax Veneers gjithashtu shërben jo vetëm për të riformuar por edhe për të ndryshuar ngjyrosjen e dhëmbëve. Pacientët mund të ndjehen të sigurt duke ditur që kanë dhëmbë që janë në linjë dhe të bardhë.

3. Si bëhet vendosja e Emax Veneers?

Sa po të jetë  vlerësuar struktura e dhëmbëve, karakteristikat e kafshimit dhe fytyrës klinikën dentare ‘Ledismile’ do ju japim rekomandimet e duhura. Kur zgjidhen Emax Veneers, pacientit i lejohet të përfshihet në hartimin e dhëmbëve të rinj. Të kesh mundësinë ”për të provuar një buzëqeshje” u jep pacientëve shansin të shohin cfarë mund të presin kur Emax Veneers të vendosen përfundimisht. Një modeli ngjashëm përdoret për provën ku pacienti mund të vendosë nëse dëshiron të vazhdojë me këtë model apo ta ndryshojë.

Pasi pacientët kanë vendosur të vazhdojnë me hedhjen e sipërme të tyre Emax Veneers, ne ofrojmë informacion të plotë mbi procesin e përgatitjes dhe brenda një jave deri në dhjetë ditë pacientët janë të pajisur me rimeso të tyre të bëra me porosi. Montimi thjesht përfshin lidhjen e Venaers Emax në sipërfaqen e përparme të dhëmbëve.

Ne ofrojmë informacion të plotë mbi procesim e përgatitjes dhe brenda 7-10 ditë pacientët janë të pajisur me dhëmbët e tyre të bëra me porosi. Më tej bëhet lidhja e Venners me dhëmbët.

4. A është e vështirë heqja e Emax Venners?

Për shkak të forcës dhe qëndrueshmërisë, nëse nuk jeni të kënaqur me rezultatet eEmax Veneers, heqja e tyre është e vështirë për cdo dentist, dhe mund të shkaktojë shumë nxehtësi në dhëmb.

5. Sa është jetëgjatësia e Emax Veneers?
Emax Veneers të bëra te një dentist mesatar mund të zgjasin nga 5 deri në 10 vjet, por nëse bëhen  te një dentist i cili është dhe specialist në estetikë siç gjenden në klinikën dentare ‘Ledismile’ ato zgjasin mbi 30 vjet. Sigurisht që mirëmbajtja gjithashtu luan një faktor kryesor.

6. A duken fals dhëmbët Emax Veneers?

Gjithmonë varet nga dentisti të cilit i besoni buzëqeshjen tuaj. Dhëmbët natyralë nuk janë mono kromatikë (një ngjyrë) ka një tranzicion në ngjyrën nga qafa në trup. Venat natyror kanë nevojë për tejdukshmëri ashtu si një strukturë natyrale e dhëmbëve.

Nëse keni pyetje të tjera lidhur me Emax Veneers ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni në format tona të kontaktit:

Tel: +3555122299

Facebook: Klinika Dentare ‘Ledismile’

Instagram: klinika_ledismile

You May also Like