Cryolipolysis

PIN

Cryolipolysis, e njohur edhe si “ngrirje e yndyrës” është një procedurë e re që përfshin ftohjen jo-invazive të yndyrës së trupit për të prishur qelizat e dhjamit, duke rezultuar në uljen e yndyrës së trupit pa dëmtimin e indeve të tjera. Gjatë procedurës:

– Një aplikues vakumi është vendosur në lëkurë për ta sjellë atë në kontakt me panelet ftohëse.

– Pacientët ndiejnë një ndjesi të ftohtë për disa minuta, pasi prodhon një efekt anestezik.

– Yndyra ftohet për deri në një orë.

Pse të zgjidhni cryolipolysi për yndyrën e tepërt?
– Ideale për personat të cilët nuk kanë arritur rezultat nga dietat e shumta apo stërvitja.
– Procedura është jo-invazive. Nuk ka efekte anësore.
– Anestezia dhe ilaçet e dhimbjes nuk janë të nevojshme.
– Procedura është ideale për barkun dhe për vithet.

Teknika e ardhur posacërisht për ju vetëm nga Ledismile Estetikë!

Aparatura më e kërkuar për eleminimin dhjamit të lokalizuar pa kirurgji. Deri në 4 cm humbje në perimetër pas seancës së parë. Eleminim i dhjamit në menyrë definitive.
Ideale për të humbur masë dhjamore në zona të lokalizuara si :

  • bark
  • kofshë
  • krahë
  • vithe
  • anesore etj.

Mund te shkrijë deri ne 44% të dhjamit në 3 seanca.

Pyetjet më të sgpeshta që më bëjnë pacientët në lidhje me cryolipolysis:

  1. A do të rikthehet përsëri shëndeti pas trajtimit me crylipolysis?

Relativisht, nëse dieta juaj është e njëjtë dhe nivelet e ushtrimeve tuaja janë të njëjta. Është e rëndësishme të përdorni Cryolipolysis si pjesë përbërëse të një diete të shëndetshme dhe planit të ushtrimeve.

2. Sa seanca do të më duhen për të arritur rezultat?

Kjo gjë varet nga sa fusha dëshironi të trajtoni, e cila mund të vendoset gjatë një konsultimi me një prej teknikëve tanë në Ledismile Estetikë.

3. A është i dhimbshëm procesi?

Jo, procesi nuk është aspak i dhimbshëm. Në një moment të caktuar mund të ndjeni vetëm një dhimbje të lehtë dhe ftohje të zonës, e cila do të largohet shumë shpejt.

4. Cfarë ndodh gjatë trajtimit?

Pasi të keni vendosur se cilën zonë dëshironi të trajtoni tekniku jonë do të vendosë një jastëk të freskët në trajtë xheli mbi zonën për të ndihmuar në mbrojtjen e lëkurës. Më pas vendoset një vakum i cila tërheq yndyrën. Do të përjetoni një ndjesi të butë të ftohtë dhe temperatura do të bjerë në rreth -7 ose -8 gradë Celsius, duke ngrirë qelizat e yndyrës.

5. A ka persona të cilët duhet ta shmangin këtë trajtim?

Cryolipolysis nuk është e përshtatshme për gratë në pritje ose nënat që ushqehen me gji.

Nëse keni pyetje të tjera lidhur me crylipolysis ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni në format tona të kontaktit:

Tel: +355684544888

Facebook: Ledismile Estetike

Instagram: ledismile_estetike

You May also Like