Carboxytherapy

PIN

Carboxytherapy është trajtim për celulitin, strijat dhe qarqet e errëta nën sy. Trajtimi mund të aplikohet në qepalla, qafë, fytyrë, krahë, vithe, stomak dhe këmbë. Përdor infuzione të dioksidit të karbonit, një gaz që ndodhet në trup. Është një procedurë e shpejtë, 15 – 30-minutëshe.

Personat që i nënshtrohen procedurës gjejnë përmirësim në:

  • qarkullim,
  • elasticitetin i lëkurës,
  • linjat e imëta dhe rrudhat,
  • riparimin e kolagjenit dhe shkatërrimin e depozitave yndyrore,
  • heqjen e celulitit,
  • shkrirjen dhjamit,
  • përmirëson dhe reduktimin strijave,
  • përmirësimin dhe heqjen rrathëve të zinj të syve.

Për më tepër, mund të ndihmojë në zvogëlimin e qarqeve nën sy duke rritur rrjedhjen e gjakut në qepallë. Disa mjekë kanë përdorur gjithashtu terapinë për të trajtuar mosfunksionimin erektil, artritin akut, sindromën Raynaud dhe alopecinë të shkaktuar nga qarkullimi i dobët i gjakut.

Për uljen e yndyrës dhe celulitit, procedura shpesh preferohet mbi metodat më invazive dhe me rrezik të lartë, siç është liposuction.

Nëse keni pyetje të tjera lidhur me carboxytherapy ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni në format tona të kontaktit:

Tel: +355684544888

Facebook: Ledismile Estetike

Instagram: ledismile_estetike

You May also Like