Termocoperta

PIN

Termocoperta me alga bën të mundur në sajë të temperaturave të larta shkrirjen e qelizave dhjamore të akumuluara dhe shkolitjen e tyre nga indet, gjithashtu stimulon deri në nivel kapilar qarkullimin e gjakut.
Vakumi në sajë te efektit thithës akumulon qelizat dhjamore të shkolitura dhe i drejton ato në rrugët e daljes nga organizmi .

Zgjidhe tani paketën e duhur për ty!

Nëse keni pyetje të tjera lidhur me termocoperta ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni në format tona të kontaktit:

Tel: +355684544888

Facebook: Ledismile Estetike

Instagram: ledismile_estetike

You May also Like