Cavitation

PIN

Cavitation vepron në të gjitha depozitat e lokalizuara të yndyrës, madje edhe ato të vendosura në zonat më të vështira, duke ofruar rezultate mahnitëse si për meshkujt ashtu edhe për femrat pavarësisht nga mosha. Më konkretisht, valët ultratinguj të kavitacionit rrezatohen mbi lëkurë, ku ato synojnë me saktësi yndyrën dhe celulitin dhe transmetojnë pulsione të fuqishme të energjisë së zërit në indet e zonës së synuar, duke shkaktuar dëme selektive në membranën e qelizave yndyrore (indin dhjamor) dhe përfundimisht duke i shpërbërë.

Pasi yndyra të prishet, qelizat e ngordhura të yndyrës dhe materiali i yndyrës pastrohet natyrisht përmes qarkullimit të limfave. Platforma inovative jep nxehtësi të përqendruar të energjisë në shtresat më të thella të indeve, duke promovuar elasticitetin dhe qëndrueshmërinë e lëkurës, duke rezultuar në rritje të metabolizmit, aktivitetit të qelizave dhe djegie më të shpejtë të yndyrës. Në fazën e fundit, masazhi me vakum kryhet për të përmirësuar rrjedhën e gjakut të oksigjenuar dhe për të përshpejtuar rrjedhën limfatike dhe kullimin.

Rezultatet janë të menjëherëshme dhe përmirësohen në mënyrë progresive gjatë muajve të ardhshëm, pasi prodhohen proteina të reja të kolagjenit dhe elastinës dhe qelizat e vdekura transportohen. Shumica e klientëve përjetojnë 2-10 cm ulje të perimetrit, pas një seance të vetme dhe rezultate të përmirësuara pas çdo vizite. Në varësi të gjendjes që trajtohet, numri i seancave të nevojshme ndryshon. Ndjekja e një diete dhe stili të shëndetshëm sigurisht që do të përmirësohet dhe do të ndihmojë në ruajtjen e rezultateve me cilësi të lartë.

   Trupi

 • Shkrin dhjamin
 •  Lufton celulitin
 •  Kullim Limfatik
 •  Stimulon qarkullimin e gjaku
 •  Riformon trupin dhe e tonifikon atë
 •  Riparon shenjat

Fytyra

 •  Forcon elasticitetin e fytyrës
 •  Përtërin fytyrën me krijimin e kolagjenit të ri
 •  Shtrëngim i lëkurës dhe lifting i saj
 •  Përmirëson i rrudhave
 • Përmirëson konturet e fytyrës

Efekte të tjera

 • Humbje në peshë
 • Heqje e toksinave
 • Përshpejtim i metabolizmit
 • Largim i lodhjes
 • Terapi fizike për sëmundjet e muskujve dhe nervave
 • Riformon trupin

Pyetjet më të shpeshta që më bëjnë pacientët në lidhje me cavication:

1. A do të më kthehet përsëri shëndeti?
Heqja e përmbajtjes së lëngshme të përbërë nga acide yndyrore dhe glicerinë lejon që qelizat yndyrore të zvogëlohen në madhësi. Prandaj, marrja e tepërt e kalorive mund të bëjë që qelizat të rriten në madhësi edhe një herë. Prandaj është e rëndësishme mbajtja e një mënyrë jetese të shëndetshme. Në Klinikën Ledismile ne ofrojmë një informacion të mjaftueshëm edhe përsa i përket mënyrës së ushqyejes, dhe gjithmonë ju japim këshilla të kujdesit përkatës kur të merrni një trajtim. Ne do t’ju mbështesim çdo hap të rrugës.

2. A ka procedura efekte anësore?

Përvec një skuqjeje të lehtë rreth zonave të synuara të lokalizuara, Cavitation është plotësisht i sigurt me efekte anësore të kufizuara. Cavitacioni nuk ndikon në enët e gjakut, nervat ose indin lidhës.

3. Sa seanca do të më duhen?

Gjatësia e procedurave ndryshon në varësi të zonës së synuar dhe numrit të zonave që trajtohen. Sidoqoftë, numri minimal i seancave të rekomanduara është midis 6-12.

Cavitacion mund të kërkojë disa seanca, dhe pacientët duhet t’i kryejnë ato brenda periudhave 72-orëshe. Specialistët tanë janë të përkushtuar t’ju ndihmojnë të arrini rezultatet më të mira, kështu që pasi të kenë kuptuar kërkesat tuaja, ata do të përgatisin një plan të përshtatshëm për ju.

4. A shërben si  kurë për obezitetin apo celulit?

Procedura jonë e dermatologjisë është një procedurë e pavarur, e cila gjithashtu funksionon mirë me Cavitation, duke lejuar kështu pacientët të zvogëlojnë yndyrën ndërsa luftojnë celulitin. Nga ana tjetër, cavitacion nuk është një trajtim për mbipeshën.

5. Cili mund të quhet një kandidat ideal për t’ju nënshtruar cavitacion?
Pacientët në përgjithësi duhet të jenë të aftë dhe të shëndetshëm dhe duhet të jenë brenda 10-15% të peshës së tyre ideale. Shpesh, kandidatët idealë po kërkojnë ulje të yndyrës në vend në disa zona. Durimi është çelësi. Për dallim nga operacionet kirurgjikale, rezultatet janë graduale dhe mund të zgjasin disa javë.

Nëse keni pyetje të tjera lidhur me cavication ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni në format tona të kontaktit:

Tel: +355684544888

Facebook: Ledismile Estetike

Instagram: ledismile_estetike

You May also Like