PIN

Mesotherapy

Mesotherapy është teknika e cila tendos dhe rinovon lëkurën. Kjo është një procedurë në të cilën mjeku përdor injeksione me gjilpëra shumë të imëta për të dhënë enzimat, hormonet dhe vitaminat në lëkurën tuaj për të forcuar dhe rinovuar atë. Shprehja “meso” do të thotë[…]
PIN

Dermapen

Trajtimet dermapen janë procedura të njohura dhe inovative kundër plakjes dhe korrigjimit të shenjave, të dizajnuara për rinovimin e lëkurës duke e bërë atë të duket më e butë dhe më rinore. Aktualisht teknologjia më e përparuar në botë për lëkurë, në krahasim me procedurat[…]
PIN

Masazh fytyre

Benefitet e masazhit profesional të fytyrës: Ruan fytyrën nga plakja e lëkurës dhe rrudhat- Një nga përfitimet kryesore të masazhit të fytyrës është aftësia e tij për të përmirësuar pamjen e përgjithshme të lëkurës. Presioni i sinusit– Për sa kohë që nuk është një rast[…]
PIN

Fizioterapi

Rehabilitimi Rehabilitimi i udhëhequr nga fizioterapia është një ndërhyrje klinike për ata pacientë, jeta e të cilëve është ndryshuar negativisht nga dëmtimi, sëmundja ose shkaqe të tjera.Rehabilitimi i fizioterapisë synon të zgjedh funksionin dhe mirëqenien e pacientit, për të ndihmuar në integrimin e këtij pacienti[…]
PIN

TECAR

Terapia TECAR eshtë një praktikë mjekësore që aplikon energji elektromagnetike në indet biologjike. Frekuenca elektromagnetike e aplikuar buron nga spektri i radiofrekuencës. Në ndryshim nga elektroterapia nuk provokon kontraktime të muskujve. Spektri i gjatësisë valore terapeutike varion nga 300 KHz në 1.2 MHz. Rruga e[…]
PIN

EMSHAPE

Kur tonifikimi i muskujve është qëllimi juaj, mundësia më e mirë është EMShape. EMShape është një trajtim konturues joinvasiv i trupit që përdor teknologjinë e Stimulimit të Muskujve Elektromagnetik për të forcuar, tonifikuar dhe forcuar muskujt e barkut, vitheve, kofshëve dhe krahëve. Teknologjia e fuqishme[…]
PIN

Phi Brows

PhiBrows është një teknikë manuale, afatmesme e vizatimit të vetullave hiper realiste, në të cilën forma e vetullave llogaritet sipas morfologjisë së fytyrës dhe proporcionit të artë (phi 1.618). Teknika është menduar për cilindo mbi moshën 18 vjeç (persona nën 18 vjeç duhet të shoqërohet[…]
PIN

Microblading

Microblading është një arkitekturë që i bëhët vetullave. Bëhet fjalë për krijimin e formës më të mirë për secilën fytyrë – një qasje plotësisht e drejtuar për secilin njeri. Procesi është shumë i saktë falë mjetit që përdoret i cili është në mënyrë efektive si[…]