Dermapen

PIN

Trajtimet dermapen janë procedura të njohura dhe inovative kundër plakjes dhe korrigjimit të shenjave, të dizajnuara për rinovimin e lëkurës duke e bërë atë të duket më e butë dhe më rinore. Aktualisht teknologjia më e përparuar në botë për lëkurë, në krahasim me procedurat e tjera për rinovimin e lëkurës, dermapen është relativisht jo-invaziv, pa dhimbje, duke ju dhënë një lëkurë të freskët dhe përrallore me pamje të re.

Siç sugjeron emri, dermapen është një mjet i vogël, i ngjashëm me stilolapsin. Ndërsa është i vogël në madhësi dermapen është i madh në rezultate, duke dëshmuar se është një trajtim efektiv për zvogëlimin e rrudhave dhe linjave të imëta, trajtimin e shenjave të akneve, përmirësimin e strukturës së lëkurës, minimizimin e poreve dhe sigurimin e një rinimi të përgjithshëm të lëkurës.

Por mos u shqetësoni nëse keni fobi ndaj gjilpërave, nuk do të keni nevojë të shihni gjilpërat mikroskopike të përfshira në dermapen.

Pyetjet më të shpeshta që më bëjnë pacientët në lidhje me dermapen:

1. Si funksionon trajtimi?

Pajisja Dermapen përdor shumë gjilpëra vibruese dhe të imëta që krijojnë mikro-kanale të shumta në lëkurë. I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës, Dermapen funksionon në një thellësi të saktë të gjilpërës, duke depërtuar me shpejtësi në lëkurë për të prodhuar çarje të vogla mikro. Kjo teknikë stimulon procesin e shërimit natyral të lëkurës për të prodhuar dy proteina të nevojshme për lëkurë të butë, të lëmuar dhe rinore – kolagjenit dhe elastinës.

Ndërsa ne ndonjëherë durojmë dhimbje për hir të bukurisë (hmm, mënyrat depiluese në mendje!), lajmi i mirë është se trajtimet kundër plakjes Dermapen shkaktojnë procedura minimale të dhimbjes.

2. Sa efektive është dermapen?
Trajtimi Dermapen është një proces natyror, mekanik i cili funksionon në mënyrë efektive pa përdorimin e kimikateve. Pas trajtimit, efektet anësore janë të vogla dhe mund të përfshijnë enjtje dhe siklet të lehtë, skuqje ose rrjedhje të vogla të lëkurës. Ne të gjithë shërohemi me ritme të ndryshme, por në përgjithësi, ju duhet të shihni efektivitetin e fillimit të Dermapen për të punuar pasi lëkura juaj fillon të shërohet brenda katër deri në shtatë ditë pas trajtimit.

Brenda katër deri gjashtë javësh jeni gati për seancën tuaj të rradhës ku rezultatet pozitive do të bëhen kumulative. Në javët pas trajtimit, klientët e Ledismile Medical raportojnë një pamje të re me shkëlqim të lëkurës, me lëkurë të rinovuar, dukshëm më të butë.

3. Mund të ushtrohem pas trajtimit me dermapen?
Ushtrimet fizike nuk rekomandohen për 12-24 orë pas trajtimit, ndërohë që ushtrimet pak më të rënda nuk rekomandohen edhe për 24 orë pas trajtimit.


4. A do të shoh rezultate pas trajtimit?

Sigurisht që po! Edhe pse secili prej nesh është unik në shumë mënyra, fiziologjia e lëkurës sonë është relativisht e njëjtë. Dermapen do të përmirësojë lëkurën suaj duke e bërë të duket, të ndjehen dhe të jenë më të shëndetshëm sesa ishte përpara trajtimit.

You May also Like