EMSHAPE

PIN

Kur tonifikimi i muskujve është qëllimi juaj, mundësia më e mirë është EMShape. EMShape është një trajtim konturues joinvasiv i trupit që përdor teknologjinë e Stimulimit të Muskujve Elektromagnetik për të forcuar, tonifikuar dhe forcuar muskujt e barkut, vitheve, kofshëve dhe krahëve.

Teknologjia e fuqishme elektro-magnetike EMShape depërton nën shtresën e yndyrës për të forcuar dhe tonifikuar muskujt, ndërsa gjithashtu zvogëlon qelizat yndyrore.

EMShape është një procedurë jo-invazive për të ndërtuar njëkohësisht muskujt dhe djegur dhjamin. Është përparimi më i fundit teknologjik i cili ka revolucionarizuar në formimin e trupit.

 • skalit dhe tonifikon barkun, krahët, vithet dhe këmbët,
 • procedura e parë jo-invazive e ngritjes së vitheve në botë,
 • ndërton muskuj dhe djeg yndyrën pa asnjë operacion dhe pa ndërprerje,
 • 16% rritje mesatare e masës muskulore,
 • 19% ulje mesatare e yndyrës.

Aparatura EMSHAPE krahasuar me metodat e tjera:

 • kontrakton 100% të muskujve për 100% të kohës kur jeni duke u trajtuar,
 • në palestër do të kontraktoni 35-40%,
 • një atlet me përvojë do të kontraktojë deri në 55%,
 • zvogëlon dhimbjen e shpinës,
 • përdoruesit e palestrës do të vënë re se pas trajtimit me EMshape do jenë në gjendje të ngrenë më shumë pesha për një hark kohor më të gjatë se normalisht dhe do të ndihen përgjithësisht më të fortë,
 • vrapuesit dhe notarët mund të zbulojnë se mund të performojnë më shpejt,
 • jo DOMS (Vonesa e muskujve të fillimit të vonuar) ose lodhje e muskujve.
You May also Like