Phi Brows

PIN

PhiBrows është një teknikë manuale, afatmesme e vizatimit të vetullave hiper realiste, në të cilën forma e vetullave llogaritet sipas morfologjisë së fytyrës dhe proporcionit të artë (phi 1.618). Teknika është menduar për cilindo mbi moshën 18 vjeç (persona nën 18 vjeç duhet të shoqërohet nga prindërit e tyre) i cili dëshiron të korrigjojë problemet estetike të vetullave. Për të kryer me sukses trajtimin, lëkura nuk duhet të jetë në procesin e rigjenerimit, d.m.th. nuk duhet të dëmtohet. Nëse ka ekzemë, dermatit seborrheik, puçrra ose ndonjë dëmtim në zonën e vetullave, shtatë ditë para trajtimit klienti mund të përdorë krem ​​PhiTopic që do të eliminojë problemet.

You May also Like