Microblading

PIN

Microblading është një arkitekturë që i bëhët vetullave. Bëhet fjalë për krijimin e formës më të mirë për secilën fytyrë – një qasje plotësisht e drejtuar për secilin njeri.

Procesi është shumë i saktë falë mjetit që përdoret i cili është në mënyrë efektive si një stilolaps me nofkë dhe një teh i pjerrët me 10-12 gjilpëra të vogla në fund – gjilpëra që nuk depërtojnë në lëkurë por thjesht gërvishtin në mënyrë delikate sipërfaqen, shumë si një prerje letre.

Gjilpëra shumë imët implikon goditje në peshë pendë me një pigment të gradës mjekësore në shtresën e epidermës për lëkurën, duke krijuar goditje të shkëlqyera, realiste dhe natyrale të flokëve.

You May also Like