Estetika ‘Ledismile’ – Enkelejda Spahiu

PIN

Botox

Botox, është miku më i mirë i një femre por jo vetëm. Është procedura më e kërkuar dhe me e përdorur sot për sot në botë sepse nuk ka thuajse asnjë efekt anësor, shoqëruar kjo me një rezultat mbresëlënës dhe 100% të sigurtë në fshirjen[…]
PIN

HIFU

Intensity Focused Ultrasound është një trajtim jo-invaziv për parandalimin e rrudhave. Procedura është një trend gjithmonë në rritje për parandalimin e plakjes së fytyrës, trajtim që bëhet pa ndërhyrje kirurgjikale. Trajtimi HIFU kryhet duke përdorur ultratinguj për krijimin e nxehtësisë në thllësi të lëkurës. Kjo[…]
PIN

Radiofrequence

Trajtim jokirurgjikal që përodret për kujdesin e lëkurës në pjesë të vecanta, radiofrekuenca në vetvete është shtrëngim dhe forcim i lëkurës. Ashtu si me lazerat LED, radiofrekuenca përdor energji për të stimuluar prodhimin e kolagjenit dhe elastinës, por energjia e përdorur është elektrike dhe jo[…]
PIN

Microdermoabrasion

Microdermoabrasion është një teknikë invazive e cila përdoret për të rinovuar tonin dhe strukturën e përgjithshme të lëkurës. Përmirëson lëkurën e dëmtuar nga dielli, rrudhat, linjat e formuara nga shprehi të fytyrës, njollat e moshës, shenjat e akneve dhe probleme të tjera që lidhen me[…]
PIN

Oxygen Therapy

Terapia e fytyrës me oksigjen është trajtimi i lëkurës që përdor teknikën e oksigjenit hiperbarik, i dizajnuar për të lagur lëkurën dhe për ta bërë atë më të ndritshëm dhe më të fortë e pa pikla: është një trajtim i këndshëm, pa dhimbje dhe rezultati[…]
PIN

Hydrofacial

Hydrofacial është një nga trajtimet më të njohura të fytyrës. Aq e popullarizuar saqë në cdo 15 sekonda kryhet një seancë në të gjithë botën. Kjo teknikë pastron poret plus hidraton edhe lëkurën. Trajtimi nis me pastrimin e qelizave të vdekura nga lëkura. Më pas[…]
PIN

Mesotherapy

Mesotherapy është teknika e cila tendos dhe rinovon lëkurën. Kjo është një procedurë në të cilën mjeku përdor injeksione me gjilpëra shumë të imëta për të dhënë enzimat, hormonet dhe vitaminat në lëkurën tuaj për të forcuar dhe rinovuar atë. Shprehja “meso” do të thotë[…]
PIN

Dermapen

Trajtimet dermapen janë procedura të njohura dhe inovative kundër plakjes dhe korrigjimit të shenjave, të dizajnuara për rinovimin e lëkurës duke e bërë atë të duket më e butë dhe më rinore. Aktualisht teknologjia më e përparuar në botë për lëkurë, në krahasim me procedurat[…]