Hydrofacial

PIN

Hydrofacial është një nga trajtimet më të njohura të fytyrës. Aq e popullarizuar saqë në cdo 15 sekonda kryhet një seancë në të gjithë botën. Kjo teknikë pastron poret plus hidraton edhe lëkurën.

Trajtimi nis me pastrimin e qelizave të vdekura nga lëkura. Më pas në lëkurë aplikohet një përzierje e acideve salcilik dhe glikolik për largimin e cdo papastërtie, gjithashtu aplikohet edhe vaj për mbyllljen e poreve. Përdoret për largimin e pikave të zeza, papastërtitë, yndyrnën e tepërt të lëkurës, ndërkohë që njëkohësisht aplikohen vajra hidratues dhe ushqyes.

Përfitimet nga Hydrofacial

Trajtimi me hydrofacial e përmirëson fytyrën në një mori mënyrash. Përfitimet e shumta përfshijhnë:

  • fytyrë më e hidratuar,
  • fytyrë e shndritshme,
  • lëkurë e shëndetshme,
  • lëkurë e pastër dhe e qartë.

Ky trajtim zvogëlon linjat e imëta dhe rrudhat duke rritur qëndrueshmërinë dhe barazuar tonin e lëkurës, duke larguar pikat e zeza dhe zvogëlon poret.

Pyetjet mw tw shpeshta qw mw bwjnw pacientwt nw lidhje me hydrofacial:

1. A jam unë një kandidat i mirë për këtë terapi?

Trajtimi HydraFacial është projektuar për të gjitha llojet e lëkurës. Edhe lëkura më e ndjeshme toleron lehtësisht trajtimin HydraFacial. Mjeku mund të zgjedhin serume specifike trajtimi dhe / ose të rregullojë trajtimin për kushtet dhe nevojat unike të lëkurës suaj. Konsultimi me një prej profesionistëve të Ledismile Estetikë do t’ju ndihmojë për një test vlerësimi dhe ndjeshmërie të lëkurës.

2. Sa kohë zgjat trajtimi?

Qëllimi ynë është t’ju ndihmojmë për të bërë një mënyrë jetese të ekuilibruar. Kjo është arsyeja pse HydraFacial është një trajtim i shpejtë dhe efikas që zgjat edhe 30 minuta. Ju mund të kryeni trajtimin dhe të ktheheni në aktivitetet tuaja normale menjëherë pas trajtimit pasi që nuk ka kohë joproduktive.

3. A është i dhimbshëm procesi?

Jo, aspak i dhimbshëm.

4. A mund ta bëj trajtimin para Dasmës apo ndonjë eneti të ngjashëm?

Po! Në takimin tuaj fillestar ne do të vlerësojmë lëkurën tuaj dhe stilin e jetës tuaj (d.m.th. sa kohë  shpenzoni duke punuar / duke qëndruar në diell?) Dhe do të përcaktojmë një regjim trajtimi që do të sigurojë rezultatet më të mira. Gjithmonë është më mirë të përgatiteni para kohe, kështu që nëse rekomandohen seri të shumta trajtimi, do të keni kohë të merrni rezultate edhe më të mira.

You May also Like