Oxygen Therapy

PIN

Terapia e fytyrës me oksigjen është trajtimi i lëkurës që përdor teknikën e oksigjenit hiperbarik, i dizajnuar për të lagur lëkurën dhe për ta bërë atë më të ndritshëm dhe më të fortë e pa pikla: është një trajtim i këndshëm, pa dhimbje dhe rezultati estetik është i menjëhershëm. Për oxygenotherapy përdoret një pajisje e vecantë dore, nëpërmjet së cilës lëshohen flluska me presion të lartë oksigjeni në lëkurë. Substanca të përbëra nga acidi hialuronik, vitamina A dhe vitamina E depërtojnë nën lëkurë pa qenë nevoja e përdorimit të gjilpërës. Këto janë substanca lehtësuese dhe biostimuluese.

Secila seancë zgjat rreth 30 minuta: terapia e trajtimit me oksigjen mund të kryhet në fytyrë, qafë, dekolte, duar por edhe në zona hiper të ndjeshme sic janë qëpallat të sipërme apo të poshtme. Ky trajtim është i përshtatshëm për të gjitha moshat dhe të gjitha llojet e lëkurës. Seancat janë javore ose dyjavore, të cilat variojnë nga 4 deri në 10 seanca.

You May also Like