Estetika ‘Ledismile’ – Enkelejda Spahiu

PIN

Masazh fytyre

Benefitet e masazhit profesional të fytyrës: Ruan fytyrën nga plakja e lëkurës dhe rrudhat- Një nga përfitimet kryesore të masazhit të fytyrës është aftësia e tij për të përmirësuar pamjen e përgjithshme të lëkurës. Presioni i sinusit– Për sa kohë që nuk është një rast[…]
PIN

Fizioterapi

Rehabilitimi Rehabilitimi i udhëhequr nga fizioterapia është një ndërhyrje klinike për ata pacientë, jeta e të cilëve është ndryshuar negativisht nga dëmtimi, sëmundja ose shkaqe të tjera.Rehabilitimi i fizioterapisë synon të zgjedh funksionin dhe mirëqenien e pacientit, për të ndihmuar në integrimin e këtij pacienti[…]
PIN

TECAR

Terapia TECAR eshtë një praktikë mjekësore që aplikon energji elektromagnetike në indet biologjike. Frekuenca elektromagnetike e aplikuar buron nga spektri i radiofrekuencës. Në ndryshim nga elektroterapia nuk provokon kontraktime të muskujve. Spektri i gjatësisë valore terapeutike varion nga 300 KHz në 1.2 MHz. Rruga e[…]
PIN

EMSHAPE

Kur tonifikimi i muskujve është qëllimi juaj, mundësia më e mirë është EMShape. EMShape është një trajtim konturues joinvasiv i trupit që përdor teknologjinë e Stimulimit të Muskujve Elektromagnetik për të forcuar, tonifikuar dhe forcuar muskujt e barkut, vitheve, kofshëve dhe krahëve. Teknologjia e fuqishme[…]
PIN

Phi Brows

PhiBrows është një teknikë manuale, afatmesme e vizatimit të vetullave hiper realiste, në të cilën forma e vetullave llogaritet sipas morfologjisë së fytyrës dhe proporcionit të artë (phi 1.618). Teknika është menduar për cilindo mbi moshën 18 vjeç (persona nën 18 vjeç duhet të shoqërohet[…]
PIN

Microblading

Microblading është një arkitekturë që i bëhët vetullave. Bëhet fjalë për krijimin e formës më të mirë për secilën fytyrë – një qasje plotësisht e drejtuar për secilin njeri. Procesi është shumë i saktë falë mjetit që përdoret i cili është në mënyrë efektive si[…]