Masazh trupi

PIN
  • Reduktimi i stresit- Një ditë relaksuese në spa është një mënyrë e shkëlqyer për të larguar stresin. Sidoqoftë, është e sigurt që shija e mirë që të lë një masazh trupi zgjat shumë më gjatë se një ditë, klientët ndihen mirë ditë ose javë pas trajtimit të tyre.
  • Përmirësimi i Qarkullimit- Trajtimi i muskujve dhe tendinave lejon rritjen e rrjedhës së gjakut në të gjithë trupin. Përmirësimi i qarkullimit mund të ketë një sërë efektesh pozitive në pjesën tjetër të trupit tuaj, duke përfshirë uljen e lodhjes dhe menaxhimin e dhimbjes!
  • Ulja e dhembjes- Terapia e masazhit është e shkëlqyer për të punuar jashtë zonave me probleme si dhimbja e shpinës dhe ngurtësia kronike. Një terapist profesionist, sic e gjeni në Ledismile Medical, do të jetë në gjendje të synojë me saktësi burimin e dhimbjes tuaj dhe të ndihmojë në arritjen e regjimit të përsosur të masazhit.
  • Eleminon toksinat- Stimulimi i indeve të buta të trupit do t’ju ndihmojë në lëshimin e toksinave përmes gjakut dhe sistemeve limfatike.
  • Përmirëson fleksibilitetin- Terapia e masazhit do të lirojë dhe relaksojë muskujt tuaj, duke ndihmuar trupin të arrijë gamën e tij të plotë të potencialit të lëvizjes.
  • Përmirësim i gjumit- Një masazh do të inkurajojë relaksimin dhe do të forcojë gjendjen shpirtërore. Të shkosh në shtrat me muskuj të relaksuar dhe të lirshëm promovon gjumë më të qetë dhe do të ndiheni më pak të lodhur në mëngjes!
  • Përmirëson imunitetin- Stimulimi i nyjeve limfatike rishikon sistemin e mbrojtjes natyrore të trupit.
  • Ulja e lodhjes- Terapia e masazhit është e njohur për të rritur gjendjen shpirtërore dhe për të promovuar gjumë më të mirë, duke bërë që të ndiheni më të qetë dhe më pak të lodhur në fund të ditës.

Nëse keni pyetje të tjera lidhur me masazhin e trupit ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni në format tona të kontaktit:

Tel: +355684544888

Facebook: Ledismile Estetike

Instagram: ledismile_estetike

You May also Like