Klinika Dentare ‘Ledismile’ – Enkelejda Spahiu

PIN

Implantet Dentare

Kirurgjia e implantit dentar është një procedurë që zëvendëson rrënjët e dhëmbit me metal, nëpërmjet vidhosjes duke zëvendësuar dhëmbët e dëmtuar ose të zhdukur me dhëmbë artificialë që duken dhe funksionojnë njësoj si dhëmbët realë. Kirurgjia e implantit dentar mund të ofrojë një alternative të[…]